Sunday, May 18, 2014

Sfimg - International Affiliate bedrijf op een slimme manier met SFI

Sfimg - International Affiliate bedrijf op een slimme manier met SFI
Voor degenen onder u die op zoek zijn naar zakelijke kansen op het internet en willen een beter leven , had hoge geesten , maar niet het kapitaal hebben , dan kunt u zich aanmelden voor een filiaal van een bedrijf als SFI geworden .
Deze business vereist slechts een minimum van vijf uur per week van uw tijd om te gaan op het internet. Ik ben er zeker van uw tijd op het internet om meer dan vijf uur per week bewegen . Dat betekent dat je al gekwalificeerd zijn om te profiteren van de gelegenheid om een mooie toekomst met SFI hebben
 Registreer jezelf > Voltooi alle taken > EA upgraden naar > invoering van een vriend om EA > Pensioen ( dat is alles wat je moet doen ! ) .
Zonder upgrades aan je EA inspanning tevergeefs zal zijn . Omdat alle van de bonus onder de EA passeert u door uw upline aan waarboven de EA hebben bereikt .
Als u bent ingeschreven in SFI wat moet je doen ? Als je nieuw bent natuurlijk nog steeds betasten om erachter te komen hoe de SFI werken . Ik stel voor om het gemakkelijker maken om perterjemahan LOUNCHPAD ™ taal het zou leuk zijn om GOOGLE CRHOME dragen kun je hier installeren vullen .
Zonder veel proloog Ik zal meteen een leidraad die kan je beter begrijpen hoe SFI lopen .
 1 . Controles niveau of positie in de SFI - > Er zijn 3 niveaus of posities in SFI . Als u zich heeft aangemeld you " is niet opgenomen in de SFI Level " , is het eerste affiliate ( A ) Indien de VP 600 VP , Tweede is een Executive Partner ( EA ) aantal punten uw Versa 1500 VP , en de derde is de teamleider ( TL ) 3000 VP . In elk level zijn er voordelen en kerugianya respectievelijk . Om uw positie naar de plaats waar je kunt zien in de rechter bovenhoek elke keer dat je inlogt SFI controleren.
 2 . Nooit half - half - > Als al ingeschreven in de SFI moet het nooit doen half in de helft , want het zal je gewoon een verspilling van tijd , maar in dit geval heb je meer stabiel en ernstig in het runnen van het SFI zou nemen . Breng een paar uur voor uw tijd , en je zal het voelen in de nabije toekomst .
 3 . Wees een EA om te beginnen het ontvangen van inkomsten uit SFI - > Je hoeft alleen maar een stap om te beginnen met de resultaten van de SFI verkrijgen . Als u een Executive Partner geworden profiteert . Welk voordeel ? Het voordeel krijgt u een bonus percentage van 30-60 % van de downline , powerline of producten die door u of uw downline te krijgen. Wat moet je doen ? De eerste stap is om naar het menu Home - > Mijn To - Do List - > klik op het door de punten op de " AAN DE SLAG ACTIES - " voor de asterisk ( * ) Klik op het logo is groen genoeg rechterbovenhoek ( V ) . De tweede stap wordt verplaatst naar Hot Spots menu - > klik op de punten die op de Launchpad ™ op elk punt is er geen vraag die je moet beantwoorden, aarzel dan niet om , want beantwoorden als het antwoord fout dan wordt u gevraagd om uw antwoorden te herhalen de juiste antwoorden . De derde stap Klick punten die bestaan ​​in de tussenliggende ACTIES specifiek op punten ' voor het installeren van een TripleClicks banner op uw persoonlijke website of blog , ' Als je niet al een domein / blog Ik stel voor om te maken in blogspot niet te maken in wordpress omdat het is niet compatibel met TripleClicks , en als je al een blog dan net nadat je het in de beschrijving van de Kies een TripleClicks banner van deze pagina selecteert u de gewenste banner kopieer de HTML- code in uw blog banner genoemde punten klik - > weer terug kehalaman banner installeren - > in het vak boek URL typ uw URL-adres - > klik op de verzendknop . dus je zal EA .
 4 . Wees een Team Leader Robuust activiteit Standart - > Dus teamleider moet niet blindelings in de promotie of zoek downline . Probeer de gebruikelijke , maar met een volwassen strategie , omdat we op deze manier niet uitputten van onze tijd . Hoe ? genoeg om 5 van uw downline uitgegroeid tot een EA elke maand dan heb je een TL (Team Leader ) Minimal verdienen van $ 100 per maand zonder dat u hoeft geen actie te ondernemen , (niet gemakkelijk ... ;) ) maar houd in gedachten zijn uw SVP moet gepot 10 per maand blijven , zodat u nog kunt verdienen. Als u meer wilt uw downline winst van meer dan 5 mensen die EA geworden krijgen .
 5 . Wees Lazy Person * Maar Smart - > Dit is een zin die hyperbolische van mij om de echte jij achter al die brug om u productiever te maken . Hoe kan ik truc is te vinden onder uw downline met behulp van uw Gateway en je kunt hier zien .
Navigeer je downline of potentiële kopers van uw producten in de links op gateway.Selanjutnya geven richting aan de downline te zijn hetzelfde als mijn EA meberi briefing vandaag. Ik geef de voorkeur als onze vrienden of familieleden voor verwijzingen kan worden gemaakt omdat het gemakkelijker te sturen . Als je een website of blog van je gateway in de juiste positie, zodat u veel verwijzingen hebben.
Evenzo , mijn gids voor je , hopelijk u meer vastberaden om samen met SFI . Niet mee te gaan ? aanmelden .
SFI Clickbucks
Is een manier waarop door SFI om uw belangrijkste bron van inkomsten te verbeteren . Met ClickBucks u gemakkelijker zijn om uw positie in een van beide EA of BTL houden, zonder je zakgeld of kopen van producten van SFI . ClikBucks eenvoudig eenmaal gebruiken omdat het zo gemakkelijk mogelijk en het programma reeds in andere landen dan Indonesië .
Hoe werkt Clickbucks :
U adverteert gewoon ClickBucks Gateway website om nieuwe affiliater krijgen . U krijgt $ 1 tot $ 4 voor elke registrant Full Access Affiliate ( affiliater moet worden bevestigd door SFI ) .
De hoogte van uw commissie is afhankelijk van de activiteit van de aanvrager nadat hij bij SFI . Op zijn minst kun je commissie $ 1 verdienen voor elke registrant . Maar als het gaat om vals te spelen door te registreren jezelf dan zal dit programma niet toestaan ​​om het opnieuw te dragen , aka uw zwarte lijst . Waarom is dat ? want misschien bent u zich te registreren om te kunnen een commissie te krijgen (dit is het ding dat ik niet aan te raden ) . U krijgt 1 SVP voor $ 2 is afbetaald . Helemaal goed ... stel je niet nodig om spullen te kopen alleen maar om 10 punten SVP te krijgen, Als het je lukt om 10-20 aanvragers krijgen elk als het berekende minimum pendapatnnya $ 1 . Niet alleen dat je ook recht op een bonus van upline CV ( Commissie Volume ) met 50 % van de totale u ontvangt.
Hoe kunnen we zien ClickBucks resultaten?
U kunt de links http://www.sfi4.com/11355467/CB

SFI Gateway
SFI is de gateway of gateway in dit geval is een link die wordt gebruikt om te zoeken naar of koppeling downline voor de verkoop van producten van SFI namens ons . Bijvoorbeeld in dit geval heb ik een gateway die is gegeven door SFI : http://www.sfi4.com/11355467 en wanneer mensen openen de link , en ze zich aanmelden dan is die persoon zal onze downline zijn.
Niet alleen dat heel weinig voor de gateway varianten kan worden gevormd tekst of banner , folders enz. . je kunt
krijgen in Marketing Aids sectie aan het Links http://www.sfimg.com/Resources/Marketing/MarketingAids.sfi
Als u bent ingeschreven in SFI dan zal je de link en je kunt later te gebruiken voor uw eigen doeleinden . Als u nog niet aangemeld, meld je nu aan .

Geheime sleutel tot succes in SFI

    Key Secrets om welvarend geworden met SFI :
1 . FOCUS : Focus op uw keuze in het SFI Comp Plans (kies 1 of meer - kies uit 12 verschillende manieren om geld te verdienen ) .
2 . WORD EA : EA in een manier om te kopen of verkopen van producten SFI zo snel mogelijk ) upgraden.
3 . AFFILIATESS SPONSOR : Sponsor uw filialen om SFI ( SFI ' s Network EyeEarn makkelijker - je hebt een nieuwe affiliate en geld ! )
4 . PSA's WORD JE HULP EA : Help uw filialen in EA en teamleiders (Alleen met uw hulp kan een teamleider PSA 5 ) .
5 . Vertel dit geheim aan je vrienden !

<http://www.sfippa.com/14202850/real > Lees meer

No comments:

Post a Comment