Sunday, May 18, 2014

Sfimg - International Affiliate бизнес по интелигентен начин с SFI

Sfimg - International Affiliate бизнес по интелигентен начин с SFI
За тези от вас , които търсят възможности за бизнес в интернет и искат по-добър живот , имаше много настроение , но не разполагат с достатъчно капитали , можете да се регистрирате , за да стане филиал на компания като SFI .
Този бизнес се нуждае само от най-малко пет часа седмично от времето си , за да се движат в интернет. Сигурен съм, че времето си в интернет, да се движат повече от пет часа на седмица. Това означава, че вече сте квалифицирани да се възползват от възможността да има светло бъдеще с SFI
 Регистрирайте се > Пълна всички задачи > EA ъпгрейд до> представим един приятел да EA > пенсиониране ( това е всичко, което трябва да направите !) .
Без подобрения към вашия EA усилия ще бъдат напразни . Тъй като всички от бонуса по АЗ ще преминат от вашия Upline по-горе , които са достигнали ЕА .
Ако сте регистрирали в SFI , какво трябва да направя? Ако сте нов курс все още опипва , за да разбера как се работи на SFI . Аз предлагам да се направи по-лесно да се запълни perterjemahan LOUNCHPAD ™ език би било хубаво да се носят GOOGLE CRHOME можете да инсталирате тук .
Без много пролог аз веднага ще предостави насоки , които могат да ви накарат да разберат по-добре как да стартирате SFI .
 1 . Проверки ниво или позиция в SFI - > Има три нива или позиции в SFI . Ако сте се регистрирали вас " не е включена в SFI ниво" , е на първо място Партньорът (A ) Ако VP 600 VP , Втора е изпълнителен Affiliate (EA ) брой точки си Versa 1500 VP, а третата е Team Leader (TL ) 3000 VP . Във всяко ниво има своите предимства и kerugianya съответно . За да проверите вашата позиция до мястото, където можете да го видите в горния десен ъгъл на всеки път, когато влезете в SFI .
 2 . Никога половина - половината - > Ако вече записани в SFI никога не трябва да го направя половината наполовина , защото тя ще ви направи просто губене на време, но в този случай аз ще ви отнеме по- стабилно и сериозно в управлението на SFI . Отделете няколко часа от времето си , и ти ще го почувстваш в близко бъдеще.
 3 . Бъдете An EA да започне да получава приходи от SFI - > Ти просто трябва още една стъпка, за да започнат да се получат резултатите от SFI . Ако сте станали изпълнителен Affiliate ще имате полза . Какви са предимствата ? Предимството вие ще получите процент бонус от 30-60 % от Downline , Powerline или продуктите, продавани от вас или вашия надолу по веригата . Какво трябва да направите ? Първата стъпка е да отидете на Home меню - > My To - Do Списък - > щракнете върху една от точките е в " Първи стъпки действия - " за звездичката (* ) кликнете на логото е достатъчно зелена горния десен ъгъл ( V ) . Втората стъпка се премества Hot Spots меню - > щракнете върху точките , които са на Launchpad ™ във всяка точка, няма съмнение , че трябва да се отговори , не се колебайте да се отговори, защото ако отговорът нередно , ще бъдете помолени да се повтаря вашите отговори правилните отговори. Третата стъпка KLICK точки , които съществуват в междинния действия, конкретно по точки " за инсталиране на банер TripleClicks на Вашия личен уеб сайт или блог, " Ако все още не разполагате с домейн / блог предлагам да се направи в Blogspot не правят в WordPress , защото той не е съвместим с TripleClicks , и ако вече имате блог, тогава просто след като щракнете върху точките , посочени в описанието на всеки изберете TripleClicks банер от тази страница, изберете предпочитания от вас банер копирате HTML код в блога си банер - > отново kehalaman инсталирате банер - > в клетка книга типа на URL във вашия URL адрес - > щракнете върху бутона. така че вие ще бъдете в EA .
 4 . Бъди Здрав дейност Team Leader Standart - > Така Team Leader не трябва сляпо в промоцията или търсене на Downline . Опитайте обичайните но със зрял стратегия , защото по този начин ние не разрушават нашето време. Как ? достатъчно, за да направи пет на вашата надолу по веригата да се превърне в EA всеки месец след това ще бъде TL (Team Leader ) Minimal спечелил $ 100 на месец , без да ви се налага да се предприемат никакви действия , ( не е лесно ... ;) ), но имайте предвид, си SVP трябва да остане в джоба 10 на месец , така че все още можете да го заслужиш . Ако искате повече, за да получите вашите печалби Downline на повече от пет души , които стават EA .
 5 . Бъдете Lazy Person * Но Смарт - > Това е едно изречение, което е хиперболичен от моя страна да се преодолее истинската ти същност зад всичко това , за да ви направи по- продуктивни. Как да трик е да се намери под ваш надолу по веригата с помощта на Gateway и можете да видите тук .
Отидете вашия надолу по веригата или потенциалните купувачи на вашите продукти в линковете на gateway.Selanjutnya даде насока на Downline да бъде да бъде същият като моя EA meberi брифинг днес . Предпочитам , ако нашите приятели или роднини за референции могат да бъдат направени , тъй като е по-лесно да се насочат. Ако имате уеб сайт или блог на вашата врата сложи в правилната позиция, така че можете да имате много реферали.
По същия начин, моят водач за вас, надявам се по-решително да се присъединят към SFI . Не да се присъедините? моля регистрирайте се .
SFI Clickbucks
Има един начин, който прави от SFI да повиши основния си доход. С ClickBucks ви ще бъде по- лесно да се запази позицията си и в двата EA или BTL без теб харченето на пари или закупуване на продукти от SFI . ClikBucks е лесен за използване , тъй като веднъж е направено толкова лесно, колкото е възможно и програмата е вече във всички страни с изключение на Индонезия.
Как ли Clickbucks :
Ти просто рекламира ClickBucks уебсайт Gateway , за да получите нова affiliater . Вие ще получите $ 1 до $ 4 за всеки регистрант Full Access Affiliate ( affiliater трябва да бъде потвърдена от SFI ) .
Размерът на комисионната зависи от дейността на кандидата , след като той постъпил в SFI . Най-малкото можете да печелите комисионна $ 1 за всеки регистрант . Но ако това се случва , за да мамят , като се регистрират себе си и след това тази програма няма да ви позволи да го нося отново , известен още като вашия черен списък . Защо е това? защото може би сте се регистрират , за да бъде в състояние да получи комисионна (това е нещо, което аз не препоръчвам ) . Вие ще получите един SVP за $ 2 се изплаща . Точно така ... представете си, че не е нужно да се купуват неща , само за да получите 10 точки SVP , Ако успеете да получите 10-20 кандидати, всеки , ако изчислената минимална pendapatnnya $ 1. Не само , че вие ​​също са също така право на бонус от Upline CV (том на Комисията) от 50% от общата сума , които получавате.
Как можем да видим ClickBucks резултати?
Можете да използвате връзките http://www.sfi4.com/11355467/CB

SFI Gateway
SFI е врата или портал в този случай е връзка, която се използва за търсене или свързване Downline за продажба на продукти на SFI от наше име. Например в този случай имам шлюз, който е даден от SFI : http://www.sfi4.com/11355467 и когато хората отварят връзката , и те се запишете тогава този човек ще бъде нашата надолу по веригата .
Не само , че много на всички за варианти портал може да бъде оформен текст или банер , Flyers др . можете да
получите в раздел Маркетинг СПИН на връзки http://www.sfimg.com/Resources/Marketing/MarketingAids.sfi
Ако сте регистрирали в SFI тогава вие ще получите линк и можете да използвате за собствените си цели по-късно . Ако не сте се регистрирали , регистрирайте се.

Secret ключът към успеха в SFI

    Ключови Secrets да Станете Просперираща с SFI :
1 . Фокус: Съсредоточете се върху вашия избор в Comp планове за SFI (изберете една или повече - изберете измежду 12 различни начини да се правят пари ) .
2 . СТАНЕТЕ EA : EA за ъпгрейд възможно най-скоро ) по начин да се купуват или продават продукти SFI .
3 . AFFILIATESS СПОНСОР : Спонсор си филиали за SFI ( SFI е Network EyeEarn по-лесно - имаш нов филиал и пари !)
4 . СПП станат ваши HELP EA : Помогнете си филиали в EA и ръководители на екипи (само с ваша помощ може да бъде PSA 5 Team Leader ) .
5 . Кажи тази тайна на вашите приятели !

<http://www.sfippa.com/14202850/real > Прочетете повече

No comments:

Post a Comment