Monday, May 19, 2014

SFIMG - International Business Affiliate smarte måde med SFI

International Business Partner på en intelligent måde med SFI - SFIMG
For dem af jer, der er på udkig efter forretningsmuligheder på internettet og ønsker et bedre liv, har en høj moral , men ikke har den kapital , kan du tilmelde dig til at blive en affiliate for en virksomhed som SFI.
Denne virksomhed kræver kun et minimum af fem timer om ugen af din tid til at bevæge sig på internettet . Jeg er sikker på din tid på internettet for at bevæge sig mere end fem timer om ugen. Det betyder , at du allerede er kvalificeret til at drage fordel af muligheden for at få en lys fremtid med SFI
 Tilmeld dig > Gennemfør alle opgaver > opgradere til EA > introducere en ven til EA > Tilbagetrækning ( det er alt du behøver at gøre !) .
Uden at opgradere til EA din indsats vil være forgæves. Fordi alle bonus under EA du vil passere med din upline over , der har nået EA .
Hvis du har tilmeldt SFI hvad skal du gøre ? Hvis du lige er stadig famlende at finde ud af , hvordan arbejder SFI. Jeg foreslår at gøre det lettere at udfylde perterjemahan LOUNCHPAD ™ sprog vil være sjovt at bære CRHOME GOOGLE du kan installere her.
Uden megen prolog , vil jeg straks give dig en guide, der kan gøre dig bedre at forstå , hvordan du kører SFI.
 1. . Tjek niveau eller position i SFI -> Der er 3 niveauer eller stillinger i SFI. Hvis du har tilmeldt dig , du " er ikke medtaget i SFI Level" , er det første Affiliated (A) Hvis VP 600 VP , Second er en Executive Partner (EA) det antal point, du Versa VP i 1500, og den tredje er Team Leader (TL) 3000 VP. I hvert niveau er der fordele og kerugianya hhv . Sådan kontrollerer du din position, hvor du kan se det i øverste højre hjørne , hver gang du logger på SFI.
 2 . Aldrig halvt - halvt -> Hvis du allerede er indskrevet i SFI bør aldrig gøre det halvt i halve , fordi det vil gøre dig bare spild af tid , men i dette tilfælde ville jeg tage dig mere alvorligt i opløbet støt og SFI. Tilbring et par timer for din tid , og du vil føle det i den nærmeste fremtid.
 3 . Vær En EA begynde at modtage indtægter fra SFI -> Du skal bare have endnu et skridt til at begynde at få resultater fra SFI. Hvis du er blevet en Executive Partner vil du nyde . Hvad er fordelene ? Den fordel, du vil få en bonus procentdel på 30-60 % af den downline , Powerline eller produkter, der sælges af dig eller din downline. Hvad skal du gøre? Det første skridt er at gå til startmenuen -> My Til - Do List - > klik én efter én punkt er på " ACTION GANG - " til stjernen (*) temmelig grøn logo klikke i øverste højre hjørne (V). Det andet trin flytter til Hot Spots menu - > klik på prikkerne i LaunchPad ™ på hvert punkt er der ingen tvivl , du har brug besvaret, tøv ikke med at besvare, fordi hvis svaret er forkert , vil du blive bedt om at gentage dit svar til det rigtige svar . Det tredje trin i Klick peger FORMIDLENDE HANDLINGER specifikt på de punkter 'for at sætte bannere Tripleclicks personlige hjemmeside eller blog, ' Hvis du ikke allerede har et domæne / blog Jeg foreslår at oprette en blogspot ikke foretaget i wordpress fordi det ikke er foreneligt med Tripleclicks , og Hvis du allerede har en blog, så først, når du klikker på de punkter, der er nævnt i beskrivelsen Vælg en Tripleclicks banner på denne side skal du vælge din foretrukne banner kopiere HTML-kode i din blog banner -> tilbage igen se den første banner -> i boksen skriv webadressen i bogen din url adresse - > klik indsende . så du vil være EA.
 4. . Være en Teamleder Stærk aktivitet Standart -> Så Teamleder bør ikke blindt på en forfremmelse eller søger downline. Prøv den sædvanlige , men med en moden strategi , fordi på denne måde har vi ikke nedbryder vores tid . Hvordan? nok til at gøre 5 i din downline blive en EA hver måned , så vil du være TL ( Team Leader) Minimum indkomst på $ 100 per måned , uden at du behøver at foretage dig noget , (ikke let ... ;)) men husk du nødt til at holde SVP sække 10 per måned , så du kan stadig få det. Hvis du vil have mere af din downline at tjene mere end 5 personer, der bliver EA.
 5. . * Vær One Lazy Men Smart - > Dette er en sætning, der er hyperbolsk af mig at bygge bro over den virkelige dig bag alt , at for at gøre dig mere produktiv . Hvordan kan jeg trick er at finde under din downline ved hjælp af din Gateway , og du kan se her.
Peg din downline eller potentielle købere af dit produkt i linket gateway.Selanjutnya orienterede downline vil være den samme som min EA meberi briefing i dag . Jeg ville foretrække , hvis vores venner eller familie for henvisninger kan gøres , fordi det er nemmere at styre . Hvis du har en hjemmeside eller blog gateway du putter i den rigtige position , så du kan få en masse henvisninger.
Ligeledes til at vejlede dig , forhåbentlig du mere fast besluttet på at slutte sig til SFI. Ikke at deltage? skal du registrere dig .
SFI Clickbucks
Er en måde , der gjorde af SFI for at forbedre din primære indkomst. Med ClickBucks du vil være nemmere at vedligeholde din position enten EA eller BTL uden at du bruger penge eller købe produkter fra SFI. ClikBucks meget nem at bruge, fordi det er lavet så let som muligt og programmet er allerede i alle andre lande end Indonesien .
Hvordan Clickbucks :
Du skal bare annoncere ClickBucks Gateway websted for at få nye affiliater . Du vil tjene $ 1 til $ 4 for hver registrant Fuld adgang Affiliate ( affiliater skal bekræftes af SFI ) .
Mængden af ​​din provision afhænger af aktiviteten af ansøgeren , efter at han modtog på SFI . Du kan tjene et minimum provision på $ 1 for hver registrant . Men hvis det kommer til at snyde ved at registrere dette program vil ikke tillade dig at bære det igen , alias din sorte liste . Hvorfor er det? sikkert fordi du registrere for at kunne få en kommission (dette er ting, jeg ikke anbefale ) . Du vil få 1 SVP for $ 2 betalt. Ganske rigtigt ... forestille du behøver ikke at købe ting bare for at få 10 point SVP , hvis du formår at få 10-20 ansøgere hver, hvis det minimale beregnede pendapatnnya 1 dollar. ' Er ikke kun , at du også er også berettiget til en bonus på upline CV (Kommissionens volumen ) på 50 % af det samlede beløb , du modtager.
Hvordan vi ser ClickBucks resultater?
Du kan bruge linket http://www.sfi4.com/11355467/CB

SFI Gateway
SFI er porten eller gateway i dette tilfælde er et link , der bruges til at søge efter eller link downline for at sælge produkter af SFI på vores vegne. For eksempel i dette tilfælde har jeg en gateway, der er blevet givet af SFI : http://www.sfi4.com/11355467 og når folk åbner linket , og de ​​underskriver derefter personen vil blive vores downline.
Ikke alene er det meget på alle for variant form af gateway'en kan være tekst eller banner , Flyers Osv . du kan
få AIDS sektion på Links Marketing http://www.sfimg.com/Resources/Marketing/MarketingAids.sfi
Hvis du har tilmeldt SFI så vil du få linket, og du kan bruge til dine egne formål senere . Hvis du ikke har tilmeldt dig , tilmelde dig nu.

Hemmelige nøgle til succes i SFI

    Hemmelige nøgle til at blive velstående med SFI :
1. . FOKUS : Fokus på dit valg af SFI bonusplan (vælg én eller flere - vælg mellem 12 forskellige måder at tjene penge ) .
2 . BE EA : EA til at opgradere så hurtigt som muligt ) ved køb eller sælge produkter SFI.
3 . AFFILIATESS SPONSOR : ( ! SFI 's Network EyeEarn nemt - du har fået en ny affiliate og penge) Sponsor din søsterselskaber til SFI
4. . ILM EA BE DIN HJÆLP : Hjælp din søsterselskaber til EA og teamledere (Kun med din hjælp kan være en PSA 5 Team Leader) .
5. . Sig hemmeligheden til dine venner!

<http://www.sfippa.com/14202850/real> Læs mere

No comments:

Post a Comment