Monday, May 19, 2014

SFIMG - International Business afiliat manera intel · ligent amb SFI

Internacional Business Partner d' una manera intel ligent amb SFI - SFIMG
Per a aquells de vostès que estan a la recerca d'oportunitats de negoci a Internet i volen una vida millor , tenir la moral alta , però no tenen el capital , pot inscriure per esdevenir una filial d'una empresa com SFI .
Aquest negoci requereix només un mínim de cinc hores setmanals del seu temps per passar a l'Internet . Estic segur que el seu temps a l'Internet per moure més de cinc hores a la setmana . Això vol dir que ja està qualificat per prendre avantatge de l'oportunitat de tenir un futur brillant amb la SFI
 Fes- vostè mateix > Complet totes les tasques > EA actualitzar a > presentar a un amic a EA > Jubilació ( això és tot el que ha de fer ! ) .
Sense l'actualització a EA seus esforços seran en va . Com que tots la bonificació en la MA es passa per sobre de la seva línia ascendent que han arribat a l'EA .
Si vostè s'ha inscrit en SFI , què ha de fer ? Si només està encara a les palpentes per trobar la manera de treballar de la SFI . Proposo fer més fàcil omplir perterjemahan idioma LOUNCHPAD ™ serà divertit d'usar crhome GOOGLE pot instal · lar aquí .
Sense gaire pròleg donaré immediatament una guia que pot fer que vostè entén millor com executar SFI .
 1 . Comprovar el nivell o la posició en el SFI - > Hi ha 3 nivells o posicions en SFI . Si t'has registrat que " no s'inclouen en el Nivell de SFI " , és un primer Afiliats ( A ) Si la VP 600 VP , Second és un Afiliat Executiu ( EA ) , la quantitat de punts que Versa VP en 1500 , i el tercer és el líder de l'equip ( TL ) 3000 VP . A cada nivell hi ha avantatges i kerugianya respectivament . Per comprovar la seva posició en la qual es pot veure a la cantonada superior dreta de cada vegada que entreu en SFI .
 2 . Mai mitjana - mitjana - > Si vostè ja està inscrit en el SFI mai ha de fer la meitat per la meitat , ja que farà que només una pèrdua de temps , però en aquest cas em prendria més seriosament en el constant funcionament i SFI . Passar unes hores del seu temps , i vostè se sentirà en el futur pròxim .
 3 . Sigui un EA per començar a rebre ingressos de SFI - > Només es necessita un pas més per començar a rebre els resultats de SFI . Si t'has convertit en un Afiliat Executiu es beneficiarà . Quins són els avantatges ? L'avantatge que s'obtindrà un percentatge de bonificació de 30 a 60 % de la línia descendent , la línia elèctrica o productes venuts per vostè o la seva línia descendent . Què ha de fer ? El primer pas és anar al menú Inici - > El meu To - Do List - > feu clic a un en un punt es troba a "Inici de l'acció - " per l'asterisc ( * ) Logotip bastant verd , feu clic a la cantonada superior dreta ( V ) . El segon pas es mou al menú Hot Spots - > feu clic als punts en el LaunchPad ™ en cada punt no hi ha cap pregunta que necessita una resposta , no dubti a respondre , perquè si la resposta és incorrecta , se li demanarà que repeteixi la seva resposta a la resposta correcta . El tercer pas en Klick assenyala accions intermèdies específicament a ' Per posar banners TripleClicks lloc web personal o bloc, ' Si no té ja un domini / bloc suggereixo crear un blogspot no fet a wordpress , ja que no és compatible amb TripleClicks , i els punts de Si ja tens un bloc i després només després que feu clic als punts esmentats en la descripció de Trieu qualsevol TripleClicks estendard d'aquesta pàgina , seleccioneu la seva bandera preferit copiar el codi HTML a la seva bandera al bloc - > tornar de nou veure el primer lloc bandera - > en el quadre escriviu l'adreça URL al llibre la seva adreça uRL - > clic a Envia. pel que serà EA .
 4 . Sigui una activitat forta Cap d'Equip Standart - > Així Cap d'equip no ha de buscar cegament la promoció o la línia descendent . Intenta sempre però amb una estratègia madura , perquè d'aquesta manera no ens esgotem el nostre temps . Com ? suficient perquè 5 de la seva línia descendent esdevenen un EA de cada mes , llavors vostè serà TL ( Team Leader ) Ingrés mínim de $ 100 per mes sense haver de realitzar cap acció , ( no és fàcil ... ;) ) però tingues en compte que has de mantenir SVP embutxacat 10 per mes , de manera que encara pot aconseguir . Per a més de la seva línia descendent guanyar més de 5 persones que es converteixen EA .
 5 . * Siguin Un Lazy Però Smart - > Aquesta és una frase que és hiperbòlica de mi per omplir el veritable jo darrere de tot això per fer més productiu . Com puc truc és trobar sota de la seva línia descendent utilitzant la porta d'enllaç i es pot veure aquí .
Apunt la seva línia descendent o possibles compradors del seu producte a l'enllaç gateway.Selanjutnya informat línia descendent serà la mateixa que la meva roda meberi EA avui . Jo preferiria si els nostres amics o familiars per a les remissions es poden fer perquè és més fàcil de manejar . Si vostè té un lloc web o bloc en què posar la porta d'enllaç en la posició correcta perquè pugui tenir un munt de referències .
De la mateixa manera , per guiar-lo , esperem que pugui més decidit a unir-se a la SFI . No entrar ? si us plau registreu-vos.
SFI Clickbucks
És una manera que va fer per SFI per millorar la seva ingrés principal . Amb ClickBucks que serà més fàcil per mantenir la seva posició , ja sigui EA o BTL sense que la despesa de diners o la compra de productes de SFI . ClikBucks molt fàcil d'usar, ja que es fa tan fàcil com sigui possible i el programa ja està en tots els països a excepció d'Indonèsia .
Com Clickbucks :
Vostè acaba d'anunciar ClickBucks lloc de Gateway per obtenir nova affiliater . Vostè guanyarà $ 1 a $ 4 per cada sol · licitant de registre d'accés complet de l'usuari ( affiliater ha de ser confirmada per SFI ) .
La suma de la seva comissió depèn de l'activitat del sol · licitant després que va rebre en SFI . Vostè pot guanyar una comissió mínima de $ 1 per cada titular . Però si va a enganyar en registrar aquest programa no permetrà que el facis servir de nou , també conegut com la llista de negre . Per què ? perquè és possible que pugui inscriure per guanyar una comissió (això és el que no recomano ) . Vostè rebrà 1 SVP per $ 2 paga . Molt bé ... imagina que no cal comprar coses només per aconseguir 10 punts SVP , Si t'ho fas per aconseguir 10-20 sol · licitants cadascun si el mínim calculat pendapatnnya $ 1 ' . S No només això , també també té dret a una bonificació del CV en línia ascendent ( Comissió volum ) de 50 % de la quantitat total que vostè rep .
Com veiem les ClickBucks resultats ?
Vostè pot utilitzar l'enllaç http://www.sfi4.com/11355467/CB

SFI passarel
SFI és la porta d'enllaç o gateway en aquest cas és un enllaç que s'utilitza per buscar o enllaçar la línia descendent per a la venda de productes de SFI en el nostre nom . Per exemple , en aquest cas tinc una porta d'entrada que ha estat donada pel SFI : http://www.sfi4.com/11355467 que la gent obre l'enllaç, i s'inscriuen llavors aquesta persona serà la nostra línia descendent .
No només és molt a tots per la variant de la porta d'entrada pot ser de text o banner , volants etc . vostè pot
aconseguir secció de la SIDA en Enllaços de Màrqueting http://www.sfimg.com/Resources/Marketing/MarketingAids.sfi
Si vostè s'ha inscrit en SFI pel que rebrà l'enllaç i vostè pot utilitzar per als seus propis fins més tard . Si no s'ha registrat , registri ara .

Clau secreta per l'èxit en la SFI

    Clau secreta per convertir-se en pròsper amb SFI :
1 . ENFOCAMENT : Concentri en la seva elecció del pla de compensació SFI (seleccioni un o més - triar entre 12 diferents maneres de fer diners ) .
2 . BE EA : EA per actualitzar el més aviat possible ) mitjançant l'adquisició o venda de productes de SFI .
3 . PATROCINADOR AFFILIATESS : ( ! Xarxa EyeEarn SFI ' s fàcil - tens un nou afiliat i diners ) Apadrini als seus afiliats per SFI
4 . ILM EA TEVA AJUDA : Ajudeu als seus afiliats a EA i Líders d'Equip ( Només amb la seva ajuda pot ser un cap d'equip PSA 5) .
5 . Digueu el secret als seus amics !

<http://www.sfippa.com/14202850/real> Llegir més

No comments:

Post a Comment